Årsmötet senareläggs

Folkhälsomyndigheten

Vi i styrelsen hade planerat att kalla till årsmöte, som då skulle hållas i slutet av maj, men med anledning av den rådande världskrisen och rekommendationerna om social distansering flyttar vi fram mötet.

Inget nytt datum är bestämt, utan vi återkommer när framtiden ter sig något mer tydlig. Enligt stadgarna ska årsstämman hållas innan halvårsskiftet, men det är troligt att vi av force majeur tvingas bryta mot detta och hålla stämman senare än så.

De sittande förtroendevalda stannar på sina poster tills årsmötet har hållits och ny-/omval kunnat genomföras. När det gäller dokument som bokslut och budget kommer vi försöka göra dem tillgängliga för medlemmarna under våren, och vi kommer att arbeta efter en föreslagen budget tills vi kunnat hålla stämman.

I övrigt jobbar vi just nu med att få fram ett nytt avtal med kommunikationsoperatör för föreningen, då det gamla löper ut under hösten, samt med dussinet nya anslutningar till vårt nät — vi har en liten men stadig ström av ansökningar som kommer in till föreningen, vilket förstås är glädjande, men också tarvar en del arbete och planering.

Styrelsen önskar er en glad påsk! Stay home, stay safe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *