Beskrivning av avtalen

Gruppavtal Tele2 (artikel 3020)

Föreningen har förhandlat fram ett nytt gruppavtal med Tele2.
För det rabatterade priset f. n. 320 kr per månad ingår:
– Bredband 1000/1000 Mbps (1000 Mbps ner och 1000 Mbps upp).
– Fast IP-telefoni via fiber
– TV-paketet silver flex: https://www.tele2.se/tv/tv-silver-flex (22 baskanaler och 8 valbara kanaler från en lista med 40 kanaler)
– TV-Hub med inbyggd Cromecast mm: https://www.tele2.se/tv/utrustning/tv-hub.
– Modern router med WiFi 6.
– Appen Tele2 Play som ger möjlighet att streama dina TV-kanaler mm i hela EU.

Det går även att komplettera med t.ex. fler kanaler eller andra tjänster till en extra kostnad. Inspelningsfunktionen är nu ett individuellt tillval som kostar 29 kr/månad. För utökat TV-paket utöver gruppavtalets ingår en uppgraderingsrabatt på 100 kr/månad i gruppavtalet.

Tele2 släpper in nya gruppavtalsmedlemmar kvartalsvis. Om ni vill ansluta er till gruppavtalet, skicka ett mail till abonnemang(ersätt med snabel-a)ubbhult.net med ditt kundnummer (hittas på fakturorna från fiberekonomi).

Andra tjänsteleverantörer

Ubbhult fiber är ett öppet nät, vilket innebär att den leverantör som vill kan träffa avtal med vår kommunikationsoperatör och därigenom erbjuda alla våra medlemmar tjänster. Det har också Bahnhof, Telia, Telenor och de flesta andra tjänsteleverantörer i Sverige gjort.

Är du ute efter något annat än det som gruppavtalet innehåller kan du söka efter och beställa det som passar dig via ITUX hemsida. Gå till https://oppnabredbandsnat.itux.se/tjanster välj Företag eller Privat, gör eventuella urval och klicka Sök. Följ instruktionerna för att gå vidare och beställa.

Gruppavtal och tjänster fram till 2024-03-31 (innan byte till ny operatör)

Föreningen har förhandlat fram ett ”triple play” gruppavtal med Tele2/ComHem. För det rabatterade priset 320 kr per månad ingår:

– Bredband 250/250 Mbps (250 Mbps ner och 250 Mbps upp).
– Fast telefoni via fibern
– TV-paketet silver: https://www.tele2.se/tv/tv-silver

Det går även att komplettera med t.ex. fler kanaler eller högre hastighet till en extra kostnad. För vissa tjänster ingår även en uppgraderingsrabatt i gruppavtalet. Läs mer här.

Tele2/ComHem släpper in nya gruppavtalsmedlemmar kvartalsvis. Om ni vill ansluta er till gruppavtalet, ladda ned och skriv under detta avtal och skicka det med post till föreningens adress enligt kontaktsidan. Vi behöver ha avtalet minst 1,5 månader innan kvartalets början.

Andra tjänsteleverantörer

Ubbhult fiber är ett öppet nät, vilket innebär att den leverantör som vill kan träffa avtal med vår kommunikationsoperatör och därigenom erbjuda alla våra medlemmar tjänster. Det har också Bahnhof, Telia, Telenor och de flesta andra tjänsteleverantörer i Sverige gjort.

Är du ute efter något annat än det som gruppavtalet innehåller kan du söka efter och beställa det som passar dig via IP-Onlys hemsida. Gå till ip-only.se, välj Företag eller Privat, och klicka Beställ. Därefter får du fylla i din adress innan du kan söka bland olika alternativ av bredband, TV och telefoni. Där finner du också detaljerad info om varje tjänst, inklusive pris, och kan beställa direkt på hemsidan.