Årsmöte på gång

Våren är här, fåglarna kvittrar och vildsvinen grymtar i skogsbrynet. Styrelsen har beslutat att hålla den ordinarie medlemsstämman onsdagen 22 maj kl 19 i bygdegården. Formell kallelse kommer ett par veckor i förväg, men vi braskar alltså redan nu så alla kan boka detta datum.

Styrelsen har gett företaget Bafob Mark uppdraget att färdigställa arbetet med markavtalen, vilka vi inte lyckats komma helt i hamn med nyttjandes ideella krafter. Områdesansvariga och andra som har markavtal liggande hemma ombedes skyndsamt, absolut senast 13 april, lämna in dessa till sekreterare Johan, så vi slipper betala Bafob för arbete vi redan utfört!

Kassören meddelar att det fortfarande är väldigt många som fortfarande har brevfaktura. Detta är inte bara dyrt för dig som medlem (kuvertavgift), utan innebär extra administration för föreningen. Dessutom ser vi att bland de som har brevfaktura är det betydligt större andel som missar att betala sin faktura, vilket innebär påminnelseavgifter och ytterligare onödig administration för föreningen. Byt till E-faktura eller Autogiro nu, genom att ändra fakturainställningen på online.fiberekonomi.se samt lägga till Ubbhult fiber som E-faktura-/Autogiro-leverantör på din internetbank!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *