Anslutningsavtalen är nu utskickade

Anslutningsavtalen är nu utskickade
På senaste styrelsemötet 2013-06-03 beslutades att vi skulle skicka ut anslutningsavstalen till medlemmarna, i stället för att ta det via områdesansvariga. Dom har nu gått ut med posten.
Har du inte fått något avtal, men tycker att du borde ha fått? Kontakta i så fall områdesansvarig för ditt område. Du hittar informationen under ”Områdeskarta med ansvariga”.
När du skickar tillbaka avtalet räcker det med att du skickar tillbaka det ena och behåller det andra som din kopia. Vill du absolut ha ett ex påskrivet av föreningen så skicka tillbaka båda, så får vi lösa det. Annars avser vi skicka en bekräftelse per e-post i stället, för att spara kostnader.
Nu jobbar vi vidare för att få upphandlingsunderlaget klart och begära in anbud på byggandet.
Hemsidan
Denna har justerats en del och kompletterats med bl.a. områdeskarta och kontaktinformation till områdesansvariga.
Som du märkt så har vi också integrerat vår hemsida med övriga föreningar i Ubbhult på ubbhult.se.
På detta sätt får vi alla en samlad bild av vad som pågår i Ubbhult med omnejd.

2 svar på ”Anslutningsavtalen är nu utskickade”

  1. Är det ”obligatoriskt” att teckna avtal enligt ”Planerat standardpaket”?
    299 kr för ”allt”?
    Föreningsavgiften är förstås självklar!

  2. Hej,
    Vid de tillfällen då vi haft ByNet på plats, har det – i deras upplägg mot Telia – varit det enda alternativet för de som vill ha ljus i fibern. Det är då paketerat som ett ”Triple play” paket, med de delar som vi anger i det så kallade ”Planerat standardpaket”.
    Vi har nyligen startat upphandlingsarbetet för inhämtning av offerter avseende gräventreprenad och systemleverantör. Som en fortsättning kommer även kommunikationsleverantör att upphandlas på ”samma” sätt, vilket innebär att det vi – för mer än ett år sedan – trodde skulle bli Telia, kan bli en annan operatör.
    Om det skulle bli en annan operatör än Telia, beror innehållet i ”standardpaketet” på hur operatören i fråga kan erbjuda olika paketlösningar. I just Telias fall, är paketeringen gjord för, i första hand, bostadsrättsföreningar – vilket skulle bli det innehåll vi också skulle erbjudas.
    Men – eftersom upphandlingen av kommunikationsoperatör inte börjat än – vi vet inte säkert förrän vi sett vilka olika paket som finns att abonnera på.

    Mvh
    /Mike

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *