Nu kan du ansöka om medlemskap här!

Nu – äntligen – har jag fått tummen ur och lagt upp ett nytt formulär högst upp till höger på sidan.

Där kan du direkt uppge dina uppgifter, för ansökan om medlemskap. När du fyllt i alla uppgifter och skickat iväg dom får du ett mail strax därefter till den angivna emailadressen. I mailet får du lite ytterligare information och kommer inom kort att kontaktas från Ubbhult Fiber för besked om antagande som medlem eller begäran om komplettering av inskickade uppgifter.

Detta inlägg postades i Formalia den av .

Om Mike Björklind

59'a, född i Göteborg, 192 cm, vilovikt 80 kg. Jobbar som mjukvarukonsult på Acorn Technology AB. Gift med Karin sedan 82-07-31, en go 60'a född i Molkom, som jobbar som statistiker och projektledare på Trafikkontoret i Göteborgs kommun. Sonen Robin, 85'a, jobbar på Hogia i Stenungsund som säljare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *