Medlemsansökan <-> Intresseanmälan

Som sades på byalagscaféet ska Intresseanmälan tas bort och ersättas med en Medlemsansökan. För er som söker efter medlemsansökan kan jag bara be om lite längre respit. Den som iordningställer (jag) den nya delen har för mycket att göra för närvarande vilket gör att flera små ärenden skjuts längre fram i tiden.

Vi i styrelsen gör så gott vi kan – men det räcker kanske inte till.

Önskvärt vore att fler var aktiva skribenter och websides-redaktörer, för att dela upp jobbet. Som det är nu, är det endast en som ser till att struktur, innehåll och annat hänger ihop.

2 svar på ”Medlemsansökan <-> Intresseanmälan”

  1. Hej hur går det med medlemsansökan? Gått ett tag sen mötet nu. Vill för övrigt tillägga att det ända som hindrar mig från att vara lyrisk över fiber är bristen på HD kanaler som erbjuds från Telia men det kommer väl förHoppningsvis mer snart.

  2. Hej,
    Det stämmer delvis, att inte Telia (Telia arbetar fortlöpande med att erbjuda vad TV-operatörerna kan ge) i dagsläget erbjuder så många HD-kanaler… Men – Telia har annat HD-materiel som kräver minst 12 MBit/s. Ta till exempel en titt på Telias nya försökstjänst, Play+ (http://playplus.telia.se/#/videostore) och se vad de har att erbjuda där.
    /Mike

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *