Årsmötet planeras till 1/11

Vi planerar att genomföra årsstämman eftermiddagen den 1 november, cirka fem månader senare än brukligt. Vi får se vilka rekommendationer som kommer gälla, men vid behov kommer vi dela upp mötet på två lokaler ihopkopplade med videolänk, så vi inte behöver trängas. Formell kallelse kommer senast två veckor före mötet. Glöm inte att eventuella motioner måste lämnas till styrelsen senast fyra veckor före mötet.

På mötet kommer vi i vanlig ordning ta upp årsredovisningen för det gångna året. Eftersom denna redan är klar sedan ett par månader har den gått ut i e-post till alla medlemmar så den som vill kan läsa.

Styrelsen kommer också föreslå att en del av insatsen betalas ut till medlemmarna enligt en modell baserad på anslutningens ålder. Anledningen är att nätet nu skrivits av till så pass stor del så att lånet från medlemmarna, dvs insatsen, kan börja återbetalas. Mer detaljer kommer i den proposition vi kommer skicka ut tillsammans med kallelsen till mötet.

Utöver detta hoppas vi kunna presentera ett förslag på en ny, effektivare förvaltningsplan, anpassad till en förening så pass mogen som vår fiberförening nu har blivit. Mer om detta i samband med årsmötet.

Vänliga hälsningar,
Styrelsen, genom ordförande Christian

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *