Vilka är det som jobbar i vårt nät?

Det har inkommit en del frågor från medlemmar, som känt sig osäkra när omärkta bilar rullat in på gården med folk som säger sig arbeta med vår fiber. Vi har som väl är hittills inte hört om att några bedragare skulle vara i farten, men vi har tagit upp frågan med Bynet, och de har gett oss denna information:

  • DE-teknikAlla bilar som används av de som utför arbete på fibernätet är märkta med företaget DE-tekniks logotyp (gäller från och med imorgon fredag 21/8, då de inte hunnit ”strajpa” alla bilar förrän nu, varför det figurerat en del omärkta bilar tidigare).
  • ID-brickavarselkläderAlla som arbetar i vårt nät ska vara klädd i varseldräkt med DE-tekniks logotyp på, samt ha en ID-bricka.

Skulle dessa två punkter inte vara uppfyllda och du misstänker oegentligheter, be då personen att ringa sin chef, så du får prata med denna. Kommer du då till Daniel Eriksson eller Magnus Andersson ska allt vara i sin ordning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *