Styrelsen möts för genomgång av medlemsansökningar

18:00 måndag 20/8 hålls styrelsemöte hemma hos Mike (vid Stjernboden) för genomgång av inkomna medlemsansökningar. Tanken är att samtliga inkomna ansökningar ska resultera i personliga utskick till den emailadress som angetts i respektive ansökning. Genomgången ska säkerställa att respektive ansökande fastighet geografiskt ligger ”inom Ubbhult med omnejd”. För denna kontroll har kartor och fastighetsinformation införskaffats, delvis med hjälp från ByNet – vår samarbetspartner för projekteringen av hela projektet.

En anledning till personliga utskick är att inte riskera att bryta mot PUL och också att minimera risken att felaktigt skicka acceptans på ansökan som eventuellt inte uppfyller kriterierna för accepterande av medlemskap.

Målsättningen är att vi under vecka 34 ska skicka ut meddelande till samtliga ansökande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *