Första konstituerande mötet klart!

Igår kväll samlades vi i Hägnens båthus, för vårt första konstituerande föreningsmöte. Vi satt från 19:00 till 22:30 cirka.

Ett stort tack till alla de som kom!

Fler än väntat hade hörsammat kallelsen som gjordes via e-post till en löst formerad mailinglista – 13 personer tecknade ned sina detaljer på vår lista. Vi hade också besök från Fritsla.net i egenskap av Gullik Webjörn – en alltid välkommen och kunnig gäst!

Vidare…

Protokollet från mötet är ute på justering och kommer att hamna i en egen kategori på denna sida under menyn ”Ubbhult Fiber Ek. Förening” då det är klart.

Stadgarna i föreningen var vår största punkt för kvällen och redigerades i enlighet med de synpunkter och åsikter som kom fram under diskussionen. En remiss av stadgarna kommer att göras så snart protokollet är justerat, vilket slutligen kommer att ge oss överenskomna stadgar, en bilagd karta med Ubbhults definierade perimeter och en bilagd kopia av ”Lagen om ekonomiska föreningar, SFS 1987:667”

Ytterligare valdes en interimsstyrelse, för tiden fram till nästa konstituerande möte, vilka kommer att presenteras på denna sida efter justering av protokollet. En kontaktsida, med detaljer om styrelsen, kommer alltid att finnas på dessa sidor, vilken ska uppdateras som del av justeringen av skrivna protokoll.

Stay tuned!

Håll dig uppdaterad om vad som sker på denna sida genom att besöka ofta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *