Årsstämma imorgon kl 16 i klubbhuset

Som alla hört har det pandemiska läget förändrats till det sämre. Vi i styrelsen har dock beslutat att hålla stämman som planerat. Vi har redan skjutit på stämman många månader och vi tror att vi kan hålla mötet på ett säkert sätt, genom att vara extra noga med avstånd och antal i möteslokalen. För den som är orolig för egen del och inte vill närvara vill vi poängtera varje medlems stadgeenliga rätt att ta del av protokollet och vidta åtgärder om det skulle kännas nödvändigt. Stadgarna finner du här på hemsidan. Kallelse är utskickad till alla medlemmar.

Ett svar på ”Årsstämma imorgon kl 16 i klubbhuset”

  1. Stannade hemma pga Coronan men skulle vilja få mejl om vad som sades på mötet mvh Carmencita och Mike Sierra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *