Valberedning inför kommande stämma

Ubbhult fiber ekonomisk förening heter vår fiberförening. Det betyder att vi är ägda av oss medlemmar och drivs på ideell basis. Vi får betala en peng då och då till föreningen, men det krävs också att vi hjälper till ideellt ibland för att detta projekt ska fungera.

Någon gång i maj blir det årsmöte då vi bland annat väljer styrelse för kommande verksamhetsåret. Valberedningen söker två eller tre personer som skulle kunna tänka sig att hjälpa till med styrelsearbetet. Man behöver inte vara man och IT-tekniker, utan snarare villig och duktig på att skriva, ordningsam med papper samt duktig organisatör.

Skulle du kunna tänka dig detta, eller har ett bra tips, så hör av dig till valberedningen:
Andreas Karlsson, andreas(ersätt med snabel-a)interiorhuset.nu, mobil 0709-179150
Birgit Zabel, b.zabel(ersätt med snabel-a)telia.com, mobil 070-6032477
Markus Otterloo, markus(ersätt med snabel-a)otterloo.se, mobil 0723-101718

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *