Försenad anslutning av nätet

FörseningarPå grund av en kommunikationsmiss har vi precis blivit varse att IP-Only är försenade med att ansluta vårt nät till omvärlden. Efter ett möte med IP-Only igår är nu tidsplanen inställd på drift vecka 45. Vi är ledsna att behöva komma med denna info så pass sent.

För övrigt är vårt nät nu klart; Bynet har genom sin underentreprenör DE-teknik gått igenom alla ”restnoterade” svetsningsjobb och även provlyst hela nätet. Det är några jobb kvar att ta hand om där Vattenfall just nu gräver och samtidigt lägger ner slang åt oss. Har du en avvikande uppfattning om huruvida det är klart hos dig, kontakta oss på styrelsen(ersätt med snabel-a)ubbhult.net, så kollar vi upp det!

Angående det felaktiga kontaktdonet, kommer IP-Only skicka ut nya sådana om ungefär en vecka. Vi kommer sedan be alla koppla in sin mediaomvandlare, så vi kan kontrollera kopplingen mellan dig och nodrummet i bygdegården. Mer info om detta kommer!

3 svar på ”Försenad anslutning av nätet”

  1. Då ja hämta mediaomvandlaren skrev ja på för com hem då ja ångrat mej vill ja inte vara med där längre .
    tacksam för svar Jan Oskarsson Härkila 3:8

  2. Hej, efterlyser ett ”Leveranspunkts id”, som behövs av operatören (Boxer) för att kunna teckna avtal. Tacksam om detta kan meddelas snarast.
    Mvh

  3. Hej,

    Jag tror den gamla devisen att informera att det inte finns någon ny information är bättre än att inte informera alls. Just nu känns det lite tunt på hemsidan och jag tror många med mig själv önskar lite mer status från vad som händer. Kontaktdonen som skulle skickats ut ”inom en vecka” bör ju nått alla vid detta laget, men jag har iaf inte fått min (och jag gissar på att ingen annan fått sin heller..) – så vad händer där egentligen? Sen är jag också nyfiken på vad för typ av kommunkationsmiss som gjordes hos IP-only – skulle uppskatta ett lite mer uttömmande inlägg om vad det egentligen var som gick snett.

    I övrigt, snart bara 2 veckor kvar till vecka 45 – ännu inga kontaktdon, ännu ingen information om dessa mätningar som skulle göras. Som sagt, understryker att jag är medveten om att ni är beroende av information från andra parter – men det betyder inte att ni inte måste informera något. När det är tyst länge så börjar man själv spekulera istället – varför har jag inte fått mitt kontaktdon t.ex? Det skulle ju skickats ut.. osv osv.

    Mer info, tydligare info, och info oftare (även om infon är att ingen info finns!) är något jag skulle vilja föreslå.

    Tack på förhand,
    Johan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *