Några förtydliganden om gruppavtalet

KobraNågra frågor har kommit upp om gruppavtalet. På sidan Gruppavtalet: Frågor och svar svarar vi på de flesta frågor, och vi uppdaterar den sidan allt eftersom. Några förtydliganden som varit i ropet de senaste dagarna kommer här:

Vad kostar det att ringa med telefonin som ingår i gruppavtalet?
Det som ingår är gruppavtalet är Telefoni Bas, vilket innebär en öppningsavgift  på 99 öre och en minuttaxa på 39 öre till fasta nätet och 1,69 kr till mobiler. Vill man uppgradera till Telefoni Plus eller Max kan man göra det. Se länken ovan för mer information.

Kan man behålla sitt gamla telefonnummer?
Ja, det går bra.

Hur får man kanalerna på sin andra TV?
Man skaffar ett syskonabonnemang. Det kostar 99 kr/mån.

Måste man gå med i gruppavtalet nu?
Vårt svar är helt enkelt: Vet inte. När alla mediaomvandlare lämnats ut om en vecka, ska vi skicka en lista till Comhem över vilka av våra anslutningar som ska ha gruppavtalet. Om vi då inte har minst 50 på den listan kan det hända att det inte blir något gruppavtal alls. Nu ser det ut som att de allra flesta kommer hoppa på gruppavtalet, så det är förmodligen lugnt. Efter hand kommer vi vid ett fåtal tillfällen per år kunna justera listan över gruppavtalsanslutna, och i och med det skulle det vara möjligt att hoppa på gruppavtalet senare. Dock är detta främst för att supporta nybyggen, inflyttningar och frånflyttningar, och skulle ge föreningen ökad administration om det överutnyttjades. Därför vill vi gärna att man bestämmer sig redan nu för om man vill ha gruppavtalet eller inte.

4 svar på ”Några förtydliganden om gruppavtalet”

  1. Hej pga ett missförstånd vill vi gå med i gruppavtalet från com hem nu om det är o.k. Hur gör vi ?
    mvh gunilla och lasse hellqvist

  2. JA VILL AVSÄGA MEJ GRUPPAVTALET SOM JA SKREV PÅ NÄR VI HÄMTADE MEDIA BOXEN
    JAN OSKARSSON HÄRKILA 3:8

    1. Skriv ett mejl till abonnemang(ersätt med snabel-a)ubbhult.net så ska vi kolla när vi kan lägga till er till gruppavtalet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *