Information från styrelsemöte

Styrelsemöte hölls den 24/5 i Kråkereds Bygdegård.

Mötet inleddes med att Göran Elfving från företaget Fiberekonomi presenterade sitt erbjudande om hur dom kan hjälpa oss med fakturering och bokföring framöver. Styrelsen ska granska detta erbjudande och jämföra med andra aktörer.

Största frågan för styrelsen är ekonomin och hur vi ska klara likviditeten i föreningen fram tills bidragsbeslut är fattade och utbetalda samt inbetald moms återbetalas. Vi har ansökt om en förlängd borgen från Marks kommun för att överbrygga perioden då vi måste ligga ute med moms samt eventuella bidrag för fas 2. Mer information om ekonomin kommer snart.

Teknikgruppen jobbar vidare med att få in erbjudanden om gruppavtal men hittills har vi bara fått ett konkret erbjudande från ComHem. Vad gäller fibernätet så är det färdiggrävt överallt och blåsning och svetsning av fibern pågår. Detta ska förhoppningsvis bli klart under juni månad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *