Problem att få in medlemsavgifter

Anita som är föreningens kassör jobbar hårt med att försöka få in alla insatser och årsavgifter från medlemmarna, men i dagsläget saknas ca 215 000 kr vilket drabbar oss alla och det är definitivt inte schysst mot de medlemmar som varit ordentliga och betalat i tid.

De medlemmar som nu vet med sig att man inte betalat årsavgifter och/eller insatser måste göra detta snarast. Samtliga skall egentligen ha betalat t.o.m. insats 3 senast 2014-06-30, vilket nu passerats med bred marginal.

Anita kommer inom kort att ringa runt till alla som inte har betalat, men det är ett drygt jobb och hon skulle därför uppskatta om det finns någon som kan hjälpa henne med detta. Vi skall alla hjälpas åt för att hålla nere kostnaderna och det kan vara en bra uppgift för den som inte orkar gräva ner kabel eller såga ner träd. Ju fler som betalar direkt, desto snabbare går förstås det jobbet dessutom! Kontakta i så fall Anita via email eller telefon, kontaktuppgifter finns på hemsidan. Nu gör vi ett rejält ryck så att summan som saknas snabbt krymper till 0 kr, eller hur? Det kommer att bli så himla bra när allt är klart! 🙂

 

3 svar på ”Problem att få in medlemsavgifter”

    1. Hej!
      Du får faktura på årsavgiften antingen som brev, e-faktura eller autogiro, beroende på vad du valt på https://online.fiberekonomi.se. Man måste ha ett OCR-nummer från fakturan för att kunna betala in på bankgirot. Tror du att det blivit något fel med faktureringen för dig, skriv ett mejl till ekonomi(ersätt med snabel-a)ubbhult.net eller kontakta kassör Tomas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *