Fotskäl drar fiber nu

Enligt en säker källa är nu fiberdragningen fullt igång i Fotskäl.

Det preliminära priset per fastighetsägare är där 22.000 kronor (se kommentar nedan beträffande denna uppgift). Det är, i nuläge, okänt om eventuella bidrag från region och jordbruksverket är inräknat i det preliminära beloppet eller ej.

3 svar på ”Fotskäl drar fiber nu”

  1. Hej,

    Jag frågade just Oscar i Fotskäls fiberförening:
    De har ”ett medlemsbeslut på max 27 000, eller 20 000 om de får bidrag”. Så jag är inte säker på att de fått in tillräcklig info för en prisberäkning.

  2. Detta inlägg känns precis rätt! Det är sådana här nyheter vi vill se. Vi borde ligga bra till eftersom våra ansökningar om medel gjordes i början av året – just när förra potten pengar tagit slut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.