Första skylten uppe!

Nu har första skylten kommit upp!

Svår att missa var målet – tror att den kunde varit lite skarpare men den får duga för nu.
Det finns en till, likadan skylt, klar att hängas upp i ”andra änden” av Ubbhult. Morgan Gustafsson är möjlig skylthängare för skylt nummer 2. Har ni synpunkter på det – tveka inte att kontakta mig. Kontaktinfo till oss som aktivt arbetar för Ubbhult Fiber återfinnes på kontaktinfo-sidan.

 

 

 

(Klicka på bilden för att förstora)

 

6 svar på ”Första skylten uppe!”

 1. Hej! Såg skylten. Jättebra initiativ med föreningen etc.
  Kommer ihåg att det var något prat om att kommunen skulle kunna lägga ner fiber samtidigt som de drar de planerade vatten och avloppsledningarna från Sätila till Hägnen. Har ni hört nåt mer om detta eller funderat på om det är vettigt? Ligger ju några år fram förstås och det räcker ju inte med detta men skulle kanske kunna förbilliga en del av dragningen?

  /sommarbo som funderar på att bli bofast så småningom.

  1. Hej,
   Problemet med den planerade avloppsledningen är att tidpunkten för start av byggandet ligger för sent för att vi ska kunna söka substantiella medel från VGR. Sluttidpunkten för ansökan från VGR är 2012-12-31 och spaden går i jorden för avloppsledningen under 2013, som sagts i tidigare Byalagscafé.
   Om vi tjänar mer på samkanalisation ihop med avloppsledningen än de medel vi kan söka från VGR vet inte jag.
   Jag ska ta upp frågan när vi konstituerat föreningen, så att jag inte måste ta fram all info själv…

   Mvh
   /Mike

 2. Ah, jag förstår.

  Tyckte bara det lät bra för då skulle vi här ute i Sjödal antagligen också få bredband. Vet inte om vi annars skulle omfattas av ev. dragningar?

  1. Beträffande bredband i Sjödal tycker jag det är en självklarhet att även Sjödal ligger i Ubbhult!
   Jag menar att Sjödal ingår i våra planer för bredband till Ubbhult – tveklöst.

   Mvh
   /Mike

 3. Jag har inte tagit ner skylten om någon nu trodde det. 🙂 Jag har inte heller satt upp den eftersom det bestämdes att Mikael Werner skulle sätta upp skylten. Om nu Werner faktiskt satt upp skylten så kanske han även tagit ner den? Jag har iaf inte sett den…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *