30/3: Hela nätet nere just nu

testbild21.20: Anslutningen till noden är uppe igen! Fibern ska funka för de flesta. De som bor väster om Kalvshult längs Lindomevägen får sannolikt vänta ännu ett tag innan det fungerar.

20.30: Svetsare är på plats och jobbar.

19.30: Tekniker har varit på plats och planerat lagningsatbetet. Material hämtas nu till platsen och arbetet med att åtminstone göra en temporär lagning påbörjas om ca 1h.

17.00: Under ett grävarbete utfört av IP-Only i Kalvshult idag grävdes vår matarfiber av. Vår nod har just nu inte kontakt med omvärlden, och därmed fungerar inga tjänster i nätet. Anslutningar längs lindomevägen väster om Kalvshult saknar också WAN. Även Hällingsjö, som matas genom vårt nät, är drabbat. IP-Only har tillkallat servicetekniker för att i första hand göra en provisorisk lagning för att få igång nätet.

Det är inte känt hur avgrävningen kunde ske, utan detta får utredas efter att felet är avhjälpt.

3 svar på ”30/3: Hela nätet nere just nu”

  1. Så klantigt av IP-Only! ? Är det till dom jag skickar fakturan för stilleståndet i min webbfirma? ?

    1. Mycket beklagligt, ja, men vi ska vara försiktiga med skuldfrågan. Fokus just nu är att få nätet i drift. Orsaksanalys får vi göra sedan.

  2. Mycket snyggt jobbat med uppdateringen av vad som händer,,
    Säkert många frågetecken varför nätet låg nere men då är de ju suveränt att någon uppdaterar skadeläget samt följer upp reparations arbetet & meddelar detta på denna sidan

    Guld stjärna till dig Christian j

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *