Våra skåp är nu leca-fyllda

Leca-fyllning Sjödal 2016

Johan Hieronymus, Stig Östanbäck och Anders Täck har monterat snökäpp och fyllt med leca i området Sjödal.
(foto: Jakob Bjerke)

De flesta av våra skåp har nu blivit fyllda med leca. 20-talet medlemmar engagerade sig efter det senaste utskicket. Vi kontrollerade sök-/varningsband och fyllde upp med leca i botten på skåpen. Lecan ska förhindra att gnagare finner en behaglig tillvaro bland de smaskiga fiberkablarna.

De skåp som står utsatt till fick också en käpp monterad, så snöröjare, dikesklippare och slåttermaskiner lättare ska kunna undvika att skada skåpen. Vi passade även på att försöka identifiera risker med skåpen, som kommer bli ett av underlagen till den riskanalys som vi som fiberförening är skyldiga att skicka in till Länsstyrelsen.

Vad vi ännu inte gjort när det gäller skåpen är att märka upp dem, men detta blir vid ett senare tillfälle. Problem påstöttes vid några av skåpen och dessa får vi besiktiga närmare senare.

Stort tack från oss i styrelsen till alla som var med!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *